INGYENES ONLINE ÖNBIZALOM KURZUS NŐKNEK, AKIK ÚJRA SZERETNÉK KEZDENI AZ ÉLETÜKET

2021. SZEPTEMBER 17. PÉNTEK 18.00

VÁLJ AZZÁ A MAGABIZTOS ÉS TUDATOS NŐVÉ, AKI KEZÉBE TUDJA VENNI AZ IRÁNYÍTÁST, HOGY VÉGRE BELESZERESSEN AZ ÉLETÉBE!

60 perc arról, hogyan juss el az önbizalomhiányból a teljes önbecsülésig

00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

A KÖVETKEZŐ KURZUS IDŐPONTJÁRÓL ÉRDEKLŐDJ ITT: http://eletmandala.hu/kapcsolat/,

VAGY KÉRJ EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT EZEN AZ OLDALON:

http://eletmandala.hu/

Megmutatok egy egyszerű módszert, mely segít abban, hogy a régóta fontolgatott karrier váltást végre meglépd és az legyél, aki lenni szeretnél, vagy válás-szakítás után újra nőnek érezd magad és új társra találj, vagy a felnőtté vált gyerekek után végre megtaláld az új céljaidat.

Ismerd meg azt a 4 stratégiai lépést, ami erősokszorozó hatást, elégedettséget és teljes magabiztosságot hoz számodra

Titok#1

Mi az a módszer, ami segít téged elvinni oda, ahová érkezni szeretnél?

Titok #2

Mi az első és legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartanod, mert e nélkül nem tudsz szintet lépni?

Titok #3

Mit kell tenned ahhoz, hogy a vágyott magabiztos éned életre keljen?

Titok #4

Mi a titkuk azoknak, akiket te esősnek és magabiztosnak látsz?

PAPP EDINA
Önismereti mindset coach
 
 
Mindenkinek vannak szuperképességei, nekem az egyik az, hogy velem az emberek jól érzik magukat. Nem tűnik nagy dolognak, tudom, de alapvetően minden ember arra törekszik, hogy boldog legyen, ám időnként valamiért hagyják magukat eltéríteni és  ilyenkor jövök én és segítek visszaérkezni ♥
 
Megfigyeltem, hogy minden olyan dolog mögött, ami nem halad gördülékenyen, vagy egyáltalán nem működik, egy-egy  téves gondolat áll, amit elhiszünk, hogy igaz, pedig az csak a fejünkben létezik,  és ráadásul azt mi tettük oda. Ezeket segítek kigyomlálni!

Ha szeretnéd megismerni azt a kevésbé ismert 4 titkot, ami segít, hogy magabiztos, céltudatos és ellenállhatatlan nővé válj, és aki végre bele tud szeretni az életébe, akkor regisztrálj a kurzusra és várlak szeretettel!

2021. SZEPTEMBER 17. PÉNTEK 18.00

KÖSZÖNÖM, HOGY JELENTKEZTÉL!

NEMSOKÁRA EGY EMAIL-T FOGSZ KAPNI TŐLEM, MELYBEN MEGÍROM A CSATLAKOZÁS RÉSZLETEIT!

MÁR ALIG VÁROM, HOGY TALÁLKOZZUNK!

EDINA

Copyright @ 2021 - All Rights Reserved

Terms of Use • Privacy Policy

 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Eletmendala-papp Edina provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business and otherwise. Please understand my results are not typical, the average person who buys any marketing information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of Eletmandala-Papp Edina. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.