http://eletmandala.hu/

Leszek a személyes coach-od!

Miért is ne! Valakinek személyes titkára van, neked legyen egy coach-od!

Ha te is úgy gondolod, lehetek a te life- és business coach-od, aki azon dolgozik, hogy segítsen neked megtalálni az igazi szenvedélyedet és átalakítani azt egy jövedelmező vállalkozássá. Célom az, hogy megtaláljuk azokat a területeket, ahol a legjobban ragyogsz, és aztán segíteni neked megtervezni azokat a lépéseket, amelyekkel eljuthatsz oda, hogy valódi eredményeket érj el.

Fontos számomra az önismeret és a személyes fejlődés, így az is célom, hogy segítsek neked az önbizalmad növelésében és a legjobb változatoddá válni. Az én munkám azon alapul, hogy segítsek neked a céljaid meghatározásában és a tervek kidolgozásában, amelyek segítségével elérheted ezeket a célokat. Azok számára, akik kezdő vállalkozók, vagy új ötletet szeretnének beindítani, én vagyok az a szakértő, akire szükségük van.

Ha úgy érzed, hogy a vállalkozásodnak szüksége van egy kis lendületre, akkor ne habozz tovább! Fordulj hozzám bizalommal és együtt dolgozunk azon, hogy a vállalkozásodat a lehető legjobb formájában mutathasd be a világnak!

 

Mit adhatok neked személyes coach-ként?

• ÖNBIZALMAT

• LENDÜLETET

• LENDÜLETBEN MARADÁST

• PONTOS CÉLOK KITŰZÉSÉT

• A CÉLOK FÓKUSZBAN TARTÁSÁT

• A HALOGATÁS ELKERÜLÉSÉT

• TERVEK KÉSZÍTÉSÉT

• A NAGY LÉPÉSEKNÉL A JELENLÉTET, TÁMOGATÁST

• ÚJ NÉZŐPONTOKAT

• LELKESÍTÉST, MAGAS ENERGIASZINTET

 

Eszközeim a  tranzakció analízis(TA), a Process communication model (PCM®), és a mindfulness.

Ezek a viselkedés alapú önismereti modellek segítenek,

hogy több önbizalmad legyen,

megértsd, hogy az egyedi személyiséged hogyan segít téged,

vagy éppen hogyan tud akadályozni,

milyen előrelátható viselkedési mintát fogsz követni ha stresszhelyzetbe kerülsz

és hogy ezeket az ismereteket hogyan tudod a javadra, illetve a vállalkozásod javára fordítani.

 

Abban tudok segíteni, hogy  felismerd, hogy a személyiségednek milyen erősségei, készségei, képességei(skilljei) vannak és azokat hogyan tudod jól és eredményesen alkalmazni, miközben a vállalkozásodat építed. A te céged olyan lesz, amilyen te vagy, éppen ezért, ha látod a munkádban az elakadást, akkor látod azt, is, hogy az az elakadás benned hol és miben van. Ha nem látod, akkor segítek, hogy meglásd.

Tisztában kell lenned azzal, hogy minden belőled indul ki. Ha nem vagy elégedett azzal, ami történik veled, akkor nem a körülméyeket kell okolni, hanem magadban kell valamit megváltoztatni. Így a belső változás a külvilágban fog tükröződni. Ugyanez fordítva is igaz, nézd meg mi van körülötted, olyan a belső világod.

A belső világod megváltoztatása nehéz lehet, ha azt gondolod, hogy meg kell változnod. De nem kell! Te egy egyedi és megismételhetetlen jelenség vagy! Ha lenne ikertesód, még ő is más lenne! Nincs még egy olyan ember a világon mint te! Ennek pedig oka van. Méghozzá az, hogy az egyediségeddel egyedi, csak rád jellemző dolgot tudsz létrehozni. Ha ezt megtalálod magadban, akkor azt csinálhatod, amit szeretsz és még erőfeszítést sem kell tenned érte! 

Én nem definiálom magam segítőnek, inkább kísérőt mondanék, mert semmit sem tudok mások helyett megtenni, semmiben sem tudok tanácsot adni, csak kérdezni tudok. Olyan dolgokat, amivel szembesítelek téged magaddal, a belső világoddal.

 

Nagy út áll mögöttem, mire azzá váltam, aki ma vagyok és még nincs vége.

Az önismeretnek sosincs vége, mert mindig lesz olyan esemény az életünkben, amivel még nem találkoztunk és meg kell oldani. Ilyenkor az ember előveszi a régi rutinjait és ha azokkal sem sikerül haladnia, akkor leül, kicsit megpihen, magába néz és megkérdi, hogy és most? Hogyan tovább? Hogyan másképp?

Tanulva tanítok, rengeteg új felismerést hoznak az ügyfeleimmel és mentoráltjaimmal való közös munkák és ezeket mindig tovább is adom. Nemrég jöttem rá, hogy tulajdonképpen a tanulást szeretem a legjobban a munkámban. 

Ez mellett persze imádom, hogy látom feltöltődni az embereket, mert kaptak valami új nézőpontot, vagy egy aha élményt coaching közben. Szeretek coach lenni!

Dolgozom 1:1 coach folyamatokban egyénekkel és dolgozom csoportokkal is.

Amire biztosan számíthatsz tőlem, ha szeretnél velem együtt dolgozni, az a mindset, vagyis hogyan gondolj másképp egy olyan dologra, amit eddig még nem sikerült megoldanod. Mert mindenre van megoldás, de ha még nem jutottál el oda, hogy ezt megoldd, akkor az azt jelenti, hogy másképpen kell megközelítened.

 

Ez nagyon nehéz néha, mert berögzült gondolati sémáink vannak, ezekkel növünk fel és ezeket nem könnyű rögtön felülírni. De ha egyszer ráérzel erre és elkezdesz sportot űzni a dobozon kívüli gondolkodásból, kitágul számodra a világ, amibe akár még bele is szerethetsz!

Ebben tudok a legtöbbet segíteni

" A legnehezebb dolog eldönteni a cselekvést, a többi csupán kitartás kérdése. "

Amelia Earhart,Amelia Earhart, az első női pilóta

Ezeket mondtátok:

Megtanultam, mit jelent meghúzni a határaimat.   Továbbá remek technikákat tanultam arra, hogy elcsendesítsem a "majmokat" a fejemben.

NóraNóra

Nálam a lassú viz partot mos esete volt. Nehezen engedem lelkembe az embereket, ezért Edina küzdött velem rendesen ! Majd elhittem neki, hogy tud segiteni és együtt indultunk útra. Az egyéni coachingok továbbvittek, hogy új célokat fogalmazzak meg és megnyiljak mások felé újra. Nagyon értékes embereket ismertem meg, akik tükröt tartottak nekem, ha kellett. ( Istennő és Csodabogár is lehettem!) Az asszociációs kártyás játékért külön hálás vagyok, mert ott is sok felismerésem született. Tovább megyek az elkezdett úton. ( Visszamentem sportolni, megkerestem egy kineziológust, akivel takaritok a lelkemben stb.) Isteni társas utazás volt magamban! Csináljátok!!!!! Tapasztaltok, tanultok, ismerkedtek. Hajrá!!!

HeddaHedda

Edinával az önismeret útján járni olyan volt, mintha beültem volna egy rakétába. Így száguldottam egyik felismeréstől a másikig.   A felismerések mellé megerősítések is társultak. Megtapasztaltam, hogy úgy vagyok jó, ahogy vagyok.Megtanultam határokat húzni, belső hangomra a korábbiakhoz képest még sokkal jobban figyelni, hallgatni. És a legfontosabb, megtanultam a szeretni magamat. Szívből kívánok nektek is, hogy Edina segítségével a mindennapokban is megélhessétek a békességet önmagatokkal, és ezáltal a világgal.

RamónaRamóna

A 12 hetes, heti egy alkalmas kurzus során rengeteg segítséget, odafigyelést és eszközt kaptam arra, hogy miképpen tudok a nehéz helyzetemen segíteni. Edina nagyon kedves, megértő és nyitott volt, így kialakult egy kölcsönös bizalom, aminek köszönhetően el tudtam mondani azokat a dolgokat is, amiket szégyelltem vagy nem voltam rá büszke. Jól esett őszintének lenni.

A coaching olyan dolgokra ébresztett rá engem, amelyekre azelőtt nem gondoltam vagy nem gondoltam bele mélyebben. Edina személyében egy csodálatos mentorra találtam, aki segített nekem megvilágítani az utat a fejlődéshez. És ezen az úton most már egyedül megyek tovább. Elindulni volt a legnehezebb. A kurzus során elsajátított gondolkodással és mindsettel felszerelve, pedig bátran fogok tovább menni az önismeret és az élet útján. Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehetettem a folyamatban. Jó hangulatú beszélgetésekben és igazi segítségnyújtásban volt részem. Mindenkinek bátran ajánlom ezeket az önismereti tréningeket. Úgy gondolom bármilyen élethelyzetben hasznos, és csak építő jellegű lehet.

ViktóriaViktória

Köszönöm!

Hírlevél

Köszönöm, nemsokára érkezik a hírlevél a fiókodba!

Díjmentes egyszeri konzultáció telefonon

Foglalj le egy időpontot!

Irányváltók Klubja

Kapcsolat

made with