Következő alkalom 2022. január 31. 18.00 óra, 

TÉMA: A KAPCSOLATOK( szüleid és te, gyereked és te, párod és te, a főnököd és te, a munkatársaid és te, a barátaid és te)

Regisztrálj és email-ben megy a csatlakozási link!

Egyedülálló beszélgetős est

Online Önismereti fórum azoknak, akik az egészséges önbecsülést keresik

Ezen az online fórumon együtt lehetsz, beszélgethetsz hozzád hasonló, önismeretben fejlődni vágyó emberekkel.

Minden hónpban 90 percet arra szánunk, hogy vezetett beszélgetést folytassunk egy-egy témában, mely segíthet új nézőpontokat adni és új gondolatokra inspirálni az önbecsülés témakörében.

Célom, hogy segítsek változtatni azon, ami eddig nem működött az életedben, de ahol már változást szeretnél végre.

Játékos önismereti feladatok, beszélgetések, három havonta közös kirándulás, hogy élőben is megismerjük egymást.

Csatlakozz hozzánk minden hónap utolsó hétfőjén 18.00 órakor

Aktív, beszélgetős fórum, ahol megismerheted önmagadat és új gondolkodási mintákat építhetsz be az életedbe

Köszönöm, hogy jelentkeztél, hamarosan kapni fogsz egy email-t a részletekkel!

A fórum díja alkalmanként 6 000 Ft 

Milyen témákra számíthatsz, ahol magadról tanulhatsz?

 • 1.Kapcsolatok
 •  2. Önbecsülés
 • 3. Megfelelés/elvárás
 • 4. A belső erőd fontossága
 • 5. Önérvényesítés
 • 6. Önbizalom/énkép
 • 7. A félelem 50 árnyalata
 • 8. A flow érzés
 • 9. Önszeretet/önelfogadás
 • 10. Tudatos élet
 • 11. Hitelesség
 • 12. Felelősségvállalás megértése

Játékos önismereti feladatok

A játék magas energiaszintet eredményez és befogadóbbá teszi az elmét

Irányított beszélgetések

Minden alkalommal lesz egy téma, amit mindenki kifejthet a saját nézőpontjából és ránézhet azzal kapcsolatban a saját életére vonatkozóan.

Támogató közösség

Hozzád hasonló, kedves emberekkel lehetsz együtt, ahol mindenkinek a fejlődés és a segítés a célja.

 

Kirándulás, közös program

Három havonta kirándulunk egyet közösen az ország valamely csodás helyszínén. Cél, hogy találkozzunk személyesen is és jobban meg tudjuk egymást ismerni, szuper, egymást segítő közösséggé alakuljunk.

Házi feladatok

Lesznek feladatok, melyek segítenek beépíteni az új dolgokat a hétköznapokba, hiszen az önfejlődés akkor eredményes, ha a tanultakat alkalmazni is tudjuk.

Papp Edina

önismereti mindset coach

eletmandala.hu

Miért?

Túl vagyok jó néhány önismereti kurzuson, ahol emberekkel találkozom, beszélgetek és azt figyeltem meg, hogy a csoportos beszélgetéseket mennyire  szeretik és az értékelésnél majdnem mindenki ezeket emeli ki, hogy ezek segítettek a legtöbbet.


Miért? Mert szembesültek a résztvevők azzal, hogy nincsenek egyedül, mások is hasonló akadályokkal küzdenek. Látták, hogy vannak, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint ők és próbáltak segíteni, ezáltal ők is tanultak önmagukkal kapcsolatban új dolgokat. Közös gondolkodások, eszmecserék voltak. Barátságok születtek, együttérző volt mindig a csoport, hiszen ugyanaz a téma foglalkoztatott mindenkit.


Ezért hoztam létre ezt a fórumot, hogy a hasonló emeberek megtalálják egymást és hogy segítsek abban, hogy rátaláljon mindenki önmagára és sikerüljön mindenkinek megváltoztatni a saját életét úgy, hogy abban jól érezze magát.


Csupán azzal, hogy vidám és inspiráló beszélgetésekkel megpróbálok ráébreszteni mindenkit arra, hogy mennyire fontos a saját egészséges önbecsülésünk megtalálása ahhoz, hogy olyan életünk lehessen, amilyet mi szeretnénk.


Gyere és próbáld ki!

Következő online találkozónk 2022.01.31-én, 18 órakor lesz

Thank You, we'll be in touch soon.

Nem küldünk SPAM-et, mi sem szeretjük.

Copyright @ 2021 - All Rights Reserved

Terms of Use • Privacy Policy

 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Eletmendala-papp Edina provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business and otherwise. Please understand my results are not typical, the average person who buys any marketing information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of Eletmandala-Papp Edina. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.

Copyright © SeedProd-Papp Edina