Munkámról

Az utóbbi időkben szinte csak olyan nőkkel dolgoztam együtt, akik arra keresték a válaszaikat, hogy hogyan tudnának rátalálni arra az igazi énjükre, ami elveszett valahol útközben, miközben férjhez mentek, gyerekeik lettek, dolgoztak, netán karriert építettek. A fontos szerepekben, mint feleség, anya valahol ők eltűntek, háttérbe szorultak és egyszer csak azt vették észtre, hogy nem a saját életüket élik és ettől nem érzik jól magukat. Vágytak valami felemelőre: új célokra, elismerésre, arra, hogy értékesnek érezzék saját magukat és értékesnek érezzék őket mások is. Viszont attól féltek, hogy ha elkezdik önmagukat előtérbe helyezni, mernek önmagukkal foglalkozni, önzőnek, rossz anyának, rossz feleségnek fognak tűnni mások szemében. Ezért aztán nem is mernek változtatni, viszont így nagyon nem jól érzik magukat.

A velük való munkám során megfigyeltem, hogy három dolog akadályozza a nőket abban, hogy nem merik önmagukat adni és a saját életüket élni:

• Az egyik az alacsony önértékelés (nem tartják önmagukat érdemesnek a jóllétükre)

• A másik a téves hitrendszerek ( számtalan program fut a fejükben, melyek nagy része nem is igaz, de tényként kezelik őket )

• A harmadik pedig a szomorú kilátástalanság (nem látják, hogy ez jobb is lehet, létezhet kiút ebből)

Ezért az én segítő módszerem három győzelemre épül: 

A magas önbecsülés elérésére

A megértésből fakadó tisztánlátásra

A szevedély megtalálására, mely segít a kiteljesedésben

Ha úgy érzed, ez az üzenet neked szól és szeretnél az átalakulásod mellett elköteleződni, mert megértél a változásra, csatlakozz az ingyenes privát Facebook csoportunkhoz, ahol lehetőséged lesz fejlődni tesztek, rávezető gondolatok, konzultációk, csoportos meetingek formájában.

Ha van most egy kis énidőd, akkor kérj tőlem Messengeren egy ingyenes önismereti munkafüzetet, amit ha kitöltesz, jobb rálátásod lesz saját magadra és az elakadásaidra, illetve gondolatokat ébreszthet benned a változtatások irányába.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.