Kérdésekben élni

” Ezt nem hiszem el! Megbombázol kérdésekkel, és ha nem tudom a választ és megkérdezem, hogy mi az, újabb kérdéseket kapok!”
Nem kevésszer hallottam már ezt a coachingjaimon %eletmandalaKérdésekben élni
Akkor most feltárom, hogy mi van emögött, figyelj!
%eletmandalaKérdésekben élni Amikor kapsz egy kérdést magaddal kapcsolatban (pl miért reagáltál dühösen egy teljesen lényegtelen szituációra), akkor úgy, mint a számítógépeden, beindul a keresés. A képernyődön azt látod, hogy keresés közben pörög egy kis karika, de mélyen a számítógépben millió adatellenőrzés történik ilyenkor és a géped keresi a megfelelő választ.
Ez történik benned is. Kapsz egy kérdést, beindul legbelül a válasz keresése bevonva a tudatalattidat is és a tudatfelettidet is %eletmandalaKérdésekben élni Megmozdul benned egy csomó energia, felkavaródik az állóvíz. Ha nem jön a válsz és hagyod a fenébe, a keresés akkor is fut továbbra is egészen addig, amíg meg nem lesz a válasz.(Válasz mindig van %eletmandalaKérdésekben élni) Ha tudatos vagy erre, meg is fogod hallani. Lehet, hogy rögtön, lehet, hogy csak két hét múlva. Ez mindegy is.
Ha te magadtól jössz rá a válaszodra, az a felismerés által transzformáló lesz számodra, vagyis sokkal nagyobb lesz az ereje, mintha én megmondtam volna, ráadásul az én válaszom nem biztos, hogy igaz rád nézve, mert az én válaszom nem belőled jön, hanem belőlem, az az én igazam, nem biztos, hogy a tiéd is..
%eletmandalaKérdésekben élniEz egy alaplecke az önismeretben. Ha tisztán látsz és megérted a cselekvések mögött a miérteket, akkor mélyül az önismereted és más embereket is könnyebben megértesz.
Ha érdekel egy ilyen transzformáló folyamat, ahol ezt a tisztánlátást megtanulhatod, akkor gyere az ingyenes csoportunkba, ahol együtt dolgozhatunk! %eletmandalaKérdésekben élnihttps://www.facebook.com/groups/onismeretfejlesztonokklubja/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük