http://eletmandala.hu/

Díjmentes élő online workshop

Így kezdj bele a vállalkozásodba!

2023. április 06.

csütörtök  19.00 - 20.00

Szeretettel várlak a workshopomra, ahol bemutatom lépésről-lépésre, hogyan segíthetek neked a vállalkozási ötleted megtervezésében és megvalósításában.

 

A workshop során megismerkedhetsz a legfontosabb stratégiákkal és eszközökkel, amelyek segítenek neked abban, hogy elindítsd saját vállalkozásodat.

Köszönöm! Nemsokára érkezik a meghívó a postaládádba!

Élő, aktív workshop

Zoom-on keresztül és nem készül felvétel

00
Óra
00
Perc
00
Másodperc
Vállalkozólelkesítő lendület coach

Helló!
Papp Edina vagyok,

vállalkozólelkesítő, és azon dolgozom, hogy

segítselek az önálló vállalkozásod elindításában,

felvértezzelek vállalkozói gondolkodásmóddal, üzleti stratégiával, önbecsüléssel, bátorsággal, kitartással és céltudatossággal, 

motiváljalak, hogy lendületbe kerülj és magas energiaszinttel tudd megvalósítani az ötletedet!

Hogyan indulj el a vállalkozásod építésével? Tanuld meg tisztán látni a folyamataidat és megszerezni az első ügyfeleidet!

Üdvözöllek, Kedves Kezdő Vállalkozó!

Tudjuk, hogy a vállalkozás indítása az egyik legnagyobb kihívás lehet az életben. Ha azonban tisztán látod a folyamataidat, és tisztában vagy magaddal és a szolgáltatásoddal, az sokat segíthet a siker elérésében.

Ezért szeretnélek meghívni a 60 perces workshopomra, ahol lépésről-lépésre megtanítom neked, hogyan indulj el és tervezd meg a régóta dédelgetett álmodat: az első saját önálló vállalkozásodat. Megosztom veled a  tapasztalataimat és bevált módszereimet, amelyeket az évek során gyűjtöttem össze.

A workshopon megtanulhatod:

♠ Hogyan tervezd meg a  vállalkozásodat lépésről-lépésre
♠ Hogyan láss tisztán a folyamataidban
♠ Hogyan legyél tisztában magaddal és a szolgáltatásoddal 
♠ Hogyan szerezz első ügyfeleket 

Csatlakozz hozzám ezen a workshopon, és lépd meg az első lépéseket a vállalkozásod építése felé! Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget a fejlődésre és a sikereid elérésére! 

Jelentkezz nyugodtan, és töltsünk el együtt egy értékes órát a vállalkozásod építésével!
Én ott leszek és várlak! 

Edina

Köszönöm! Nemsokára érkezik a meghívó a postaládádba!

  • * Ez a workshop gyorsan megtelik, foglald le a helyed minél hamarabb!

Copyright @ 2023 - All Rights Reserved

Terms of Use • Privacy Policy

 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Eletmendala-papp Edina provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business and otherwise. Please understand my results are not typical, the average person who buys any marketing information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of Eletmandala-Papp Edina. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.