Egy gyors és könnyű módja annak, hogy a kifogásaidat kezelni tudd!

%eletmandalaEgy gyors és könnyű módja annak, hogy a kifogásaidat kezelni tudd!A változáshoz változtatás szükséges, a változás pedig kilépés a komfortzónánkból, a komfortzóna átlépése pedig a növekedési zónába visz.
%eletmandalaEgy gyors és könnyű módja annak, hogy a kifogásaidat kezelni tudd!Mi akadályoz bennünket legtöbbször , hogy a komfortzónánkból kilépve belépjünk az új, ismeretlen dolgok világába?
%eletmandalaEgy gyors és könnyű módja annak, hogy a kifogásaidat kezelni tudd! Mindenképpen a félelem. Ilyenkor az elménk ezt mondja:
• Igen, DE a változás nehéz!
• Igen, DE az új dolgok lehetnek rosszak is!
• Igen, DE mi lesz, ha a változás teljesen átalakít és már nem én leszek?
%eletmandalaEgy gyors és könnyű módja annak, hogy a kifogásaidat kezelni tudd! Hogyan változtathatunk ezen a leépítő belső párbeszédünkön?
%eletmandalaEgy gyors és könnyű módja annak, hogy a kifogásaidat kezelni tudd! Próbáljuk meg az IGEN, ÉS… mondatokat használni:
• Igen, a változás nehéz, ÉS a kihívások majd tapasztaltabbá tesznek!
• Igen, az új dolgok lehetnek rosszak is, ÉS ekkor kiderül, merre nem kell mennem, tudom, mikor kell irányt változtatnom!
• Igen, a változtatás változást idéz elő bennem, ÉS az is én leszek, csak az eddiginél jobb verziómban!
Érezhető a különbség a két hozzáállás között?
%eletmandalaEgy gyors és könnyű módja annak, hogy a kifogásaidat kezelni tudd! Nektek milyen IGEN, DE… mondataitok vannak és hogyan kellene ezután IGEN, ÉS…-re cserélni, hogy előre vigyen és ne állítson meg?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük