Dolgozz velem!

Érdekelnek a tudományos, a lélektani és a spirituális tanok és nyitott vagy arra, hogy ezeket összegyúrva egy átfogó szemléletet kapj önmagadról és a világról?

Keresed a helyedet?

Úgy érzed, hogy nem te irányítod az életedet?

Szeretnél már tisztán látni?

Ez lehetséges, csak el kell indulnod!

Konzultáció

Díjmentes egyszeri 45 perces telefonos beszélgetést kérhetsz, ha szeretnél útmutatást kapni arról, hogy hogyan nézz rá egy magasabb nézőpontról arra az életterületedre, ahol változást szeretnél.

Coaching folyamat

A coaching mindig egy folyamat, ami azt jelenti, hogy bizonyos lépéseken át kell haladnod ahhoz, hogy a megoldásodat megtaláld. Ezeket a lépéseket mutatom meg neked és segítek rajtuk haladni a coaching során. Ez minimum egy 4 alkalmas történet, de lehet több is, attól függően, hogy mi a célod és hogyan haladsz. Elsősorban abban tudok neked segíteni, hogy hogyan kerülj magasabb tudatállapotba, hogy meg tudd haladni az eddigi berögzült érzelmi és gondolati sémáidat, ami a mostani körülményeidhez vezettek és megtanítom a Gondolat Hacker Modellt, amivel átírhatod az összes hiedelmedet, amik eddig csak akadályoztak.

Ha jelentkezel a coaching folyamatra:

  1. Cél az, hogy megértsd és tisztába kerülj azzal, hogy ki vagy, és teljes mértékben felelősséget vállalj önmagadért. Vagyis lásd meg, hogy az életedet a körülmények és más emberek csak akkor befolyásolják, ha ezt hagyod, vagyis, ha nem te irányítasz. De amint megérted, hogy hogyan lehet a te kezedben a kormánykerék, magabiztos és erős leszel, minden akadályodat meg tudod ugrani.
  2. Megnézzük, hogy mi van veled ezzel kapcsolatban: energiaszinten, énképben, öntudatodban, gondolataidban és érzelmeidben
  3. Mik a lehetőségeid, hogy célba érj?
  4. Mit tehetsz, hogy a tanult dolgok beépüljenek a mindennapjaidba és ezentúl téged szolgáljanak?

Ha jelentkezni szeretnél, javaslom a díjmentes konzultációt, ahol beszélhetsz magadról és hogy milyen megoldást szeretnél.

Mentorprogram

Ez egy 3 hónapos ONLINE csoportos-egyéni együttgondolkodás, tanulás, emelkedés, újratervezés és életátírás azoknak, akik magasabb nézőpontra és tágabb önismeretre vágynak és ezentúl újfajta megközelítésből szeretnék az életüket látni, vágynak az elégedett életre és a kiteljesedésre. Nem elégszenek meg a hangzatos spiri idézetekkel, mert inkább a gyakorlatban szeretnék alkalmazni azokat az ismereteket, melyek a megoldásközpontúság irányába terelik őket. Érdeklik őket a tudományos, a lélektani és a spirituális tanok és nyitottak arra, hogy ezeket összegyúrva egy átfogó szemléletet kapjanak önmagukról és önmagukon keresztül a világról azért, hogy végre beleszeressenek az életükbe.

• Heti egy tréninggel egybekötött csoportos coaching

• Heti egy személyes coaching

• Tanulópárok

• OH kártyás személyiség fejlesztés

• Letölthető tananyag

• Támogató csoport

Ha szeretnél mentorált lenni ezen az életátíró mentorprogramon, mert úgy érzed, hogy pont erre lenne most a legnagyobb szükséged, akkor jelentkezz a díjmentes konzultációra, ahol elmondhatod, hogy mit szeretnél és most jelenleg hol tartasz abban és mi az, amire a legjobban vágysz.

Ezeket a visszajelzéseket kaptam eddig:

%eletmandalaDolgozz velem!

%eletmandalaDolgozz velem!

%eletmandalaDolgozz velem!

%eletmandalaDolgozz velem!

%eletmandalaDolgozz velem!

%eletmandalaDolgozz velem!