Tudatosság kurzus

%eletmandalaTudatosság kurzus

  • Megmutatom neked, hogy a céltudatosság milyen erőket mozgat meg benned, ami rakétaként segít megvalósítani minden elképzelésedet.
  • Segítek megérteni, hogy mi történik akkor, ha másokra mutogatsz és meglátod majd, hogy ha mások rád mutogatnak, akkor azt miként fogod ezentúl kezelni.
  • Megtanítalak arra, hogy a tanultakat hogyan építsd be a mindennapi életedbe és az álmok iránti szenvedélyedet hogyan alakítsd át cselekvési tervvé.

A tudatosság

Az a képesség, hogy megfigyeljük és felismerjük észlelhető dolgok létezését és szerepét, és csak azt lássuk ami ott van. Ezt anélkül tesszük, hogy az észleltekhez hozzátennénk bármilyen más feltételezést vagy érzést, illetve anélkül, hogy figyelmen kívül hagynánk bármit, ami ténylegesen ott van.( wikiszótár)

A tudatosság az, amikor érted,   hogy a belső világodon  keresztül tudod  megtapasztalni  a külső világodat. Ha sikeres vagy a belső világodban, eredményes lesz az életed. Ezt persze gyakorolni kell.

A tudatosság az, amikor mindig figyelsz. Használod az összes érzékszervedet és tudatában vagy a jelennek, miközben nem ítélkezel, nem címkézel semmit, csak olyannak látod magad körül a dolgokat, amilyenek.

 

Minden, amire szükséged van, már benned van, én csak segítek előhozni

A tudatosság kurzuson

 

• megérted, hogy minden ami veled történik, arról csak te tehetsz

• felismered az életcélodat

• átalakulsz

 

KÉSZEN ÁLLSZ MEGISMERNI ÖNMAGADAT?

 

A kurzus 3 hetes

ELŐFELTÉTELE:  ♠   AZ ÖNBIZALOM KURZUS ELVÉGZÉSE   ÉS 

                                       ♠  A TISZTÁNLÁTÁS KURZUS ELVÉGZÉSE

 Hetente egyszer 120 perc csoportos online munka  Teams-en.

 Hetente egyszer  60 perces személyes coaching, hogy be tudd építeni az életedbe a tanultakat.

 A tananyag visszanézhető és letölthető egy közös online felületről.

 Zárt Facebook csoport  egymás segítéséért .

 Végig Veled leszek, és addig nem engedem el a kezed, míg el nem éred azt a szintet, amit az elején majd kitűzöl magadnak!

 Ha nem tetszik az első alkalom, visszaléphetsz és visszakapsz mindent.

 Ha igent mondasz a változásra, akkor jelentkezz , kérj egy 10 perces telefonos egyeztetést és keresni foglak a részletekkel!

J E L E N T K E Z E M !