Személyiségfejlesztő
kurzusok

ONLINE

Élő online találkozás

Egyéni, személyes mentorálás

Könnyedség és játékosság

Pozitív pszichológia, szemléletmódváltás

Minden sikeres ember abban különbözik a nem sikerestől, hogy a folyamatos fejlődést választja. Figyeli a környezetét és alkalmazkodik az új helyzetekhez, rugalmas, nyitott és képes arra, hogy a személyiségét alakítsa, ha észreveszi, hogy a gyorsan változó világ mást igényel, mint eddig.

 

A személyiségfejlesztés azért nehéz egy kicsit, mert azt gondoljuk, hogy a változtatásokkal feladjuk addigi énünket és úgy tűnhet, mintha addig nem lettünk volna hitelesek, hazudtunk volna magunkról.

 

Pedig ez távolról sincs így, hiszen világunkban minden változik és mindenki tudja, hogy nem az erős emberek lesznek, vagy maradnak sikeresek, hanem a könnyen alkalmazkodók. Ők azok, akik felismerik, hogy egy új élethelyzethez új készségek, új ismeretek, új hozzáállások, új nézőpontok szükségesek és lelkesen beleállnak az új kihívásokba. Hiszen minden kihívás fejlődési lehetőséget kínál.

 

A kurzusaimat is az alapján építettem fel, hogy ha valaki úgy érzi, hogy nem érti már maga körül a világot, mintha lemaradt volna, vagy éppenséggel nem érti, hogy miért történnek vele ugyanazok a dolgok, vagy szeretne változtatni az életén, csak nem tudja hogyan induljon neki, annak támpontot tudjak adni.

 

Hat témára bontottam azt az átfogó önfejlesztő programot, amivel sikerülhet rálátni a saját életünkre, benne a szerepeinkre, a céljainkra és a legfontosabbra, a hogyanokra. Mert minden tudás csak akkor értékes, ha azt alkalmazni tudjuk.

 

A kurzusok önállóak, nem szükséges mindet elvégezni, de a hat kurzus felölel fél évet, ami intenzív személyes mentorálás kíséretében komoly változásokat hozhat az ember életében. Magas önbizalom, határozottság, célorientáltság, megoldásfókuszú szemlélet, asszertív kommunikációs készség, tiszta jövőkép, magas önismeret, hatékony irányítás.

Kurzusok

1. Önbizalom kurzus

Személyiséged, habitusod, erősségeid, képességeid megismerése és ezek hatékony alkamazása a magabiztosságért.

2. Életkép kurzus

Eddig bejárt életutad feltérképezése, kielemzése és a tapasztalatokat levonva új időszámítás bevezetése.

3. Céltudat kurzus

Helyes és reális célkitűzés megtanulása, hogy az álmok ne csak álmok maradjanak. Megálmodás, mérföldkövek beépítése és a lépések megtervezése.

4. Kommunikációs kurzus

Hogyan találd meg a hangot mindenkivel, hogy olyan hatékony legyen a kommunikációd, hogy elérd mindig amit szeretnél anélkül, hogy ez bántó lenne, vagy erőszakos.

5. Tudatosság kurzus

Felősség felvállalása a gondolataidért, az energiádért és minden tettedért, ha módod van rajtuk változtatni. Hogyan szabotálhat az egód, ha változni akarsz?

6. Mindfulness kurzus

Stresszkezelés relaxációval, a gondolatok lecsendesítésével, meditációval. Mindenki tud meditálni, de a sikeresek magukra formálják és beépítik a mindennapjaikba.

• A kurzusok 4 alkalmasak és 4 hetesek

• Online (ZOOM) coachingok

• Egy találkozás 90 perc

 

Elégedettségi garancia

Foglalj le egy időpontot egy díjmentes 30 perces konzultációra!

Itt beszélhetsz magadról, az elakadásaidról és a terveidről és hogy miben szeretnél segítséget kérni.