Papp Edina
Önismereti mindset coach és mentor,
jógaoktató

ÖNBECSÜLÉS • TISZTÁNLÁTÁS • TUDATOSSÁG

SEGÍTEK ÁTTÖRNI ÖNTUDATLAN MINTÁIDON, HOGY ÉRDEMESNEK ÉREZD MAGAD ARRA AZ ÉLETRE, AMELYRE A LELKED VÁGYIK

Mikor először megkérdezték tőlem, hogy mikor léptem az önismeret útjára, akkor ezt úgy nagyjából az első gyerekem születése körüli időpontra tettem, aztán mióta tanítom is az önismeretet, rájöttem, hogy már gyerekkoromban is mindig ott volt a válaszkeresés bennem.

 

De miután megszülettek a gyerekeim és megvolt minden, család, ház, autó, kutya, akkor kezdtem el kényelmetlenül érezni magam. Nem találtam a helyemet. Kiléptem a munkahelyemről, mert már mást akartam, de igazából nem tudtam, hogy mit, csak azt, hogy valami egészen mást.

És elkezdtem önmagamat keresni. Ez egy jó, hosszú, kábé tíz éves, szenvedős, válságos, csalódásokkal teli, mélypontot megélő, százszor elesős, de felállós időszakom volt, mire egyszer csak megéreztem, hogy mi az, amiben végre kiteljesedhetek.

Ehhez viszont kellett az a tíz hosszú év, meg persze a gyerekkorom. Mert ez az az út, ami elvezetett a jelen időszakig, vagyis hogy embereknek segítek abban, hogy megtalálják a kiutat a saját útvesztőikből, hogy teljesebb életet élhessenek és maguk irányíthassák az életüket.

 

Én egyedül csináltam végig, mert szeretek magányos farkasoskodni, de van könnyebb út is, és aki ezt szeretné választani, annak itt vagyok. Nem könyvekből tanultam, amit tanítok, mert azt, hogy hogyan szeress bele az életedbe, azt úgy tudom, még nem tanítják sehol sem az óvodában, sem az iskolában, de remélem egyszer ennek is eljön majd az ideje.

 

Addig az online platformon és élőben, személyesen szeretnék támpontokat adni az önismereti útkeresőknek, és remélem, hogy sok morzsát tudok hagyni, amiket felszedegetve te is elindulhatsz kifele a saját labirintusodból.

 

Tanulva tanítok, rengeteg új felismerést hoznak a mentoráltjaimmal való közös munkák, és ezeket mindig tovább is adom. 

 

Amire biztosan számíthatsz tőlem, ha szeretnél velem dolgozni, az a Mindset, vagyis hogyan gondolj másképp egy olyan dologra, amit eddig még nem sikerült megoldanod. Mert mindenre van megoldás, de ha még nem jutottál el oda, hogy azt megoldd, akkor az azt jelenti, hogy másképpen kell megközelítened. Ez nagyon nehéz, mert berögzült gondolati sémáink vannak, ezekkel növünk fel, és ezeket kell felülírni.

De ha egyszer ráérzel erre, és elkezdesz sportot űzni a dobozon kívüli gondolkodásból, megnyílik előtted egy új világ, amibe akár bele is szerethetsz.

Embereknek segítek, hogy értékesnek és fontosnak érezzék magukat és megtalálják a szenvedélyüket, melyben kiteljesedhetnek. 

Ha azt érzed, hogy megértél a változásra, és hajlandó vagy elköteleződni az átalakulásod mellett, és szeretnél Velem együtt dolgozni, akkor gyere !

made with