Díjmentes élő online tréning 17-25 éves fiataloknak

Hogyan tegyél szert magas önbizalomra és legyél magabiztos  életed minden területén?

Még akkor is, ha azt gondolod, neked ez úgysem menne.

Csatlakozz hozzánk online

2022. október 13-án

18.00 - 19.30 

A Szemléletváltó Önismereti Szeminárium (SZÖSZ) első napja

Miről fogsz ezen a napon tanulni?

Arról, hogy önbizalma mindenkinek van, de a különböző életterületeken más és más. Ezen a napon eszközöket kapsz ahhoz, hogy feltárd magadban, hogy miért pont az adott területeden van kevés önbizalmad és milyen lehetőségeid vannak ennek feloldására.

Titok #1

Miben másak és mit csinálnak másképp azok, akik tele vannak önbizalommal?

Titok #2

Mik azok a gátak, amik  akadályoznak téged abban, hogy magabiztos legyél és hogyan tudod azokat megugrani?

Titok #3

Milyen eszközökkel tudod elérni, hogy már egy hét múlva sokkal erősebbnek és magabiztosabbnak érezd magad?

Kinek szól ez a tréning?

  • 17-25 éves fiataloknak
  • Aki több önbizalmat szeretne
  • Aki több magabiztosságot szeretne
  • Aki azt szeretné, hogy végre felnőttként bánjanak vele
  • Aki önmagát szeretné érvényesíteni élete minden területén
  • Aki meg szeretné mutatni, hogy képes a saját lábára állni
  • Aki szeretne végigmenni a saját belső átalakulásán

Ki lesz a segítőd?

Papp Edina

Önismereti mindset coach és mentor

Tudom, hogy milyen érzés abban az átmeneti korszakban élni, mikor már nem vagy gyerek, de még nem vagy felnőtt sem. Néha jó, hogy nem kell fontos döntéseket hoznod, viszont jó az is, ha teljesen önálló lehetsz.

 

Ugyanakkor a veled kapcsolatban élő felnőttek még mindig gyerekként kezelnek és ez viszont már zavaró. Megmondják mit tegyél, hogyan gondolkodj valamiről. Mert eddig is így csinálták. 

 

Neked kell jelezned a változást, méghozzá azzal, hogy felnőtt hozzáállással kommunikálsz, erős tartással, kiállással mutatod, hogy te már felnőtt vagy és magabiztosan, felelősségteljesen vállalod a saját gondolataidat, tetteidet.

 

Ehhez a legelső lépcsőfok az, hogy tisztába kerülj önmagaddal, tudd, hogy ki vagy, mit szeretnél és kellő önbizalommal kiállj önmagadért.

 

A  Szemléletváltó Önismereti Szemináriumon ehhez kapsz segítséget 24 héten át. És ennek a képzésnek az első napja az, amin most díjmentesen részt vehetsz.

Ne hagyd ki!

• Lesz egy 90 perces laza csoport tréning könnyed, baráti hangulatban.

• Szerzel egy csomó hasznos és alkalmazható új ismeretet.

• Lesz egy személyedre szabott akcióterved arra, hogyan legyen a magas önbizalmad és a magabiztosságod az egyéniséged állandó része.

• Lesz egy mentorod, aki mindenben személyesen segít neked.

Copyright 2020 SeedProd

Copyright @ 2022 - All Rights Reserved

Terms of Use • Privacy Policy

 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Eletmendala-papp Edina provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business and otherwise. Please understand my results are not typical, the average person who buys any marketing information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of Eletmandala-Papp Edina. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.