INGYENES ONLINE ÖNISMERETI MESTERKURZUS

Hogyan vedd át az irányítást azon gondolataid felett, melyek főleg stresszes helyzetekben kerítenek hatalmukba és akaratlanul is mindig ugyanolyan szituációkba kevernek, melyektől már szabadulni szeretnél

Lépésről lépésre mutatunk útmutatót, amit bárki követhet

Köszönöm, hogy jelentkeztél, nemsokára érkezik egy email a fiókodba a részletekkel!

2022. OKTÓBER 21. PÉNTEK

18.00 - 19.30

Nem tervezünk felvételt.
Csatlakozz az ÉLŐ tréninghez Zoom-on!

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Titok #1

Hogyan irányítanak bennünket a gondolataink?

 

Megismerjük az énállapotainkat, és, hogy a saját személyiségünkhöz milyen tipikus parancsmondatok tartoznak, melyek minden döntésünkben és cselekedetünkben befolyásolnak bennünket. Főleg stresszhelyzetekben.

Titok #2

Hogyan tudjuk MI irányítani a gondolatainkat?

 

Megtanuljuk felülírni a tipikus gátló gondolatokat, hogy ezek többé ne okozzanak számunkra stresszes helyzeteket és a legjobb énünket tudjuk kihozni magunkból, vagyis produktívakká és kreatívakká váljunk.

Titok #3

Hogyan tudunk mindig a középpontunkban maradni?

 

Megismerünk olyan egyszerű technikákat, melyekkel meg tudjuk szüntetni a zajokat a fejünkben és teret tudunk adni azoknak a gondolatoknak és ötleteknek, melyek intuitív módon segítenek bennünket, ezáltal javulhat a mentális egészségünk és nyugodtak, kiegyensúlyozottak lehetünk.

Előadó:
Papp Edina
önismereti mindset coach és jógaoktató

Munkám során hatalmas nagyrabecsülést érzek azok iránt, akik megkeresnek, hogy segítsek áthidalni az életük adott szakaszát egy új, teljesebb életszakasz felé és sok sírás, felismerés és nevetés után olyan életkörülményeket teremtenek maguknak, amilyenre előtte még gondolni sem mertek.

 

Ha valaki odáig jut, hogy felismeri: változnia kell, ha más életet szeretne, az már egy hatalmas lépés a vágyott élete felé. Vannak akik egyedül szeretnek fejlődni és vannak olyanok, akik segítséggel.

 

Ezt a tréninget úgy állítottam össze, hogy olyan támpontokat adjak, hogy mindenkinek legyen lehetősége elindulni, vagy új lendületet találni az önismereti fejlődésében. 

A tranzakció analízis eszköztárával ismertetlek meg, mely válaszokat adhat arra, hogy

• miért történnek veled mindig ugyanazok a dolgok,

• miért reagálsz mindig úgy, ahogyan szoktál, pedig tudod, hogy ez nem visz előre,

• miért nem haladnak bizonyos dolgok az életedben, pedig te mindent megteszel.

 

Egy olyan önismereti világba kalauzollak, amely segít a megértésekben és ezáltal tisztánlátást ad önmagaddal kapcsolatban, ami óriási szabadságérzettel fog társulni, mert lesz egy eszköz a kezedben, amivel végre irányíthatod az életedet.

Köszönöm, hogy jelentkeztél, nemsokára érkezik egy email a fiókodba a részletekkel!

  • * Ez a Zoom meeting gyorsan megtelik, ezért foglald le a helyedet minél hamarabb!

Copyright @ 2022 - All Rights Reserved

Terms of Use • Privacy Policy

 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Eletmendala-papp Edina provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business and otherwise. Please understand my results are not typical, the average person who buys any marketing information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of Eletmandala-Papp Edina. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.

Copyright © Életmandala-Papp Edina