Szeress bele az életedbe!

2022. MÁJUS 16-19.

Magas szintű önismereti szeminárium nőknek 

Exkluzív 4 napos elvonulás a Balatonon profi fotózással az önbecsülésed magasabb szintre emeléséhez

MEGISMERED
AZ ÉLET RENDEZŐELVEIT

MEGISMERED ÖNMAGAD MŰKÖDÉSÉT

MEGISMERED
A VILÁG
MŰKÖDÉSÉT

LESZ EGY PORTFÓLIÓD PROFI SMINKESSEL ÉS FOTÓSSAL

• NÉGY NAP •

• BALATON •

• TELJES ELLÁTÁS •

• 6 FŐS NŐI CSOPORT •

A négy nap elég lesz arra, hogy megismerd azt a gondolathacker modellt, amit könnyen alkalmazhatsz arra, hogy az elavult, gondolati mintáidat újakra, konstruktívakra cseréld, és tudd önállóan is használni a fejlődésedhez.

Ahhoz viszont, hogy ezt a modellt jól alkalmazd, szükség lesz új alapokra, melyek a megértést fogják segíteni.

Az a célom, hogy az elméleti tudásodat, ha kell gyarapítsam, de a legfontosabb, hogy megtanítsam, hogyan ültesd át a gyakorlatba, vagyis hogyan alkalmazd az ismereteidet, hogy annak kézzelfogható eredménye legyen számodra bármilyen eredményt is szeretnél elérni.

És az utolsó napon  egy szuper profi fotó sorozattal is megajándékozlak, aminek a tükrében megláthatod majd az új énedet!

Négy nap kőkemény munka, és csak azoknak való, akik tényleg elköteleződtek már a valódi változás mellett, csak nem ismerik még a hogyant.

Hozd Magad a Lejobb Énedre!

#elváltam #újrakezdővagyok
#újélet

Hidd el, ismerlek és tudom, hogy

• nem így tervezted

• bizonytalan vagy

• nehéz az újratervezés

• át kell értékelned önmagadat

• nehezen bízol

• nem találod a kiutat

Hidd el, azt is tudom, hogy

• keresed magadban a válaszokat

• minden nap elhatározod, hogy ma jobb lesz

• mantrázod, hogy érdemes vagy te is a boldog életre

• értékesnek akarod érezni magad, de ez nem mindig sikerül

• be akarod vonzani az elégedett életet magadnak

• szeretnél új életet kezdeni

Kiolvastál már egy csomó önfejlesztő könyvet a spirituálistól a tudományosig, tanultál is belőlük elég sokat, de valahogy mégsem indulnak be a dolgok az életedben úgy, ahogyan szeretnéd.

SZERETNÉK MUTATNI NEKED EGY KIUTAT,

HOGY AZZÁ AZ EGÉSZSÉGES ÖNBECSÜLÉSŰ NŐVÉ VÁLJ, AKI HATÁROZOTTAN, ÖNAZONOSAN ÉS ÖNBIZALOMMAL TELTEN  VÉGRE BELESZERETHET AZ ÉLETÉBE!

Eddigi tapasztalataim alapján szerintem ez a három dolog akadályoz Téged abban, hogy elégedett legyél az életeddel:

  •  Az alacsony önértékelés (nem tartod önmagadat érdemesnek a jóllétre, vagy arra, hogy végigvidd a terveidet)
  •  A téves hitrendszer ( számtalan program fut a fejedben, melyek nagy része nem is igaz, mégis tényként kezeled őket, így ezek irányítanak )
  •  A kilátástalan tehetetlenség (nem tudod mit is akarsz tulajdonképpen, vagy tudod, de nem tudod, hogyan)

SEGÍTŐ MAGAS SZINTŰ ÖNISMERETI MÓDSZEREMET EZÉRT HÁROM GYŐZELEMRE  ÉPÍTETTEM:

 

 A magas önbecsülés elérésére

 A megértésből fakadó tisztánlátásra

 A tudatosságra, mely segít a kiteljesedésben

Célom, hogy megértsd, hogy te vagy az életed irányítója, te vagy a szerencséd kovácsa, és te magad vagy a szabadságod okozója. Ehhez adok neked eszközöket, hogy gyakorlatban is alkalmazni tudd a megszerzett ismereteidet, és végre megtaláld az életcélodat, kiteljesedj és beleszeress az életedbe.

 

Ez nem négy nap alatt fog végbemenni, (bárki tudja) de négy nap elég lesz arra, hogy a magokat elültessük, amik aztán szép lassan, (vagy gyorsan) növekedésnek indulnak, amiket kézzelfogható eredmények fognak majd követni.

 

Én ott leszek veled személyesen négy napon át, fogom a kezd 0-24-ben és végig azon leszek, hogy megértsd magadat és a működésedet, és magadon keresztül pedig az életedet. És ha megérted, akkor már irányítani is tudod majd.

És hogy ki vagyok én, aki ezt elhozza Neked?

Papp Edina vagyok, önismereti mindset coach és mentor

Embereknek segítek, hogy értékesnek és fontosnak érezzék magukat és megtalálják a szenvedélyüket, melyben kiteljesedhetnek.

Miután megszülettek a gyerekeim és megvolt mindenem, család, ház, autó, kutya, egyszer csak elkezdtem  kényelmetlenül érezni magam. Nem találtam a helyemet. Kiléptem a munkahelyemről, mert már mást akartam, de igazából nem tudtam, hogy mit, csak azt, hogy valami egészen mást.

 

És elkezdtem önmagamat keresni. Ez egy jó, hosszú, kábé tíz éves, szenvedős, válságos, csalódásokkal teli, mélypontot megélő, százszor elesős, de felállós időszakom volt, mire egyszer csak megéreztem, hogy mi az, amiben végre kiteljesedhetek.

Ehhez viszont kellett az a tíz hosszú év, egy válás, meg persze a gyerekkorom évei, mert ez az az út, ami elvezetett idáig, vagyis hogy embereknek segítek abban, hogy megtalálják a kiutat a saját útvesztőikből.

 

 Nem könyvekből tanultam azt, amit tanítok, mert, hogy hogyan szeress bele az életedbe, azt úgy tudom, még nem tanítják sehol sem az óvodában, sem az iskolában, de remélem egyszer ennek is eljön majd az ideje.

 

Addig az online térben és élőben, személyesen szeretnék támpontokat adni az önismereti útkeresőknek, és remélem, hogy sok morzsát tudok hagyni, amiket felszedegetve te is elindulhatsz kifele a saját labirintusodból.

 

Tanulva tanítok, rengeteg új felismerést hoznak a mentoráltjaimmal való közös munkák, és ezeket mindig tovább is adom. 

 

Amire biztosan számíthatsz tőlem, ha szeretnél velem dolgozni, az a Mindset, vagyis hogyan gondolj másképp egy olyan dologra, amit eddig még nem sikerült megoldanod. Mert mindenre van megoldás, de ha még nem jutottál el oda, hogy valamit megoldj, akkor az azt jelenti, hogy másképpen kell megközelítened. Ez nagyon nehéz, mert berögzült gondolati sémáink vannak, ezekkel növünk fel, és ezeket kell felülírni.

De ha egyszer ráérzel erre, és elkezdesz sportot űzni a dobozon kívüli gondolkodásból, megnyílik előtted egy új világ, amibe akár bele is szerethetsz.

Ebben tudok neked segíteni.

EGYÉNI COACHING

CSOPORTOS COACHING

TRÉNING

ÖNISMERETI JÁTÉKOK

EGYÉNI ÖNMUNKA

Csoportban is dolgozunk, és a tanultakat mindenkinek a saját életére lefordítva  egyéni konzultáció keretében segítek majd beleilleszteni a mindennapjaiba és mindenki elkészíti a 4. napra a saját élettérképét + exkluzív ajándék lesz számodra egy profi fotósorozat a megújult Énedről

Ezeket mondták a programról azok, akik már elvégezték:

“ Sosem késő! Vágj bele, mert jó közösségben, biztonságos közegben kezdheted/folytathatod önmagad megismerését! Kicsit viszacsempészett a régi önmagamból, de húsz év tapasztalatával javítva. Egóm nagyon tiltakozott a változás ellen, de bele mertem nézni a tükörbe és most már jobban tetszik, amit látok. Kezdj bele saját utazásodba! Nincs vesztenivalód, csak a rossz érzéseid, fusztrációid! Szorítok, sikerülni fog! 🙂

J.B.

“ Közvetlen volt és mégis a központi gondolat és problémakör és kiút hatotta át a feladatokat, beszélgetéseket. Nekem tetszett, hogy van csoportos és egyéni része is. 🙂

T.K.

“ Ezeket tanultam:Mit jelent az önértékelés? Mit jelent csak fejben lenni és mit jelent a központból feltölteni érzelmekkel az információkat? Mi a.gondolathekkelés és hogyan használjam? Asszociációs technikák a belvilágunkkal való kommunikációhoz... Meditációk más szemmel... Feltöltődés mindenhol is.... A mások értékelése... 🙂

R.K.

“ Tetszett a motiváló személyiséged, példamutatásod, igyekezeted. Sok fontos dologra felhívtad a figyelmet, és más megvilágításba helyeztél kérdéseket, problémákat, szituációkat. 🙂

S.L.

“ A csoporttásaktól, és tőled Edina nagy töltetett kaptam. Szerettem hallgatni a többieket. A férjemen kívül nagyon kevés olyan embert ismerek, akit élvezettel hallgatok, és aki gondolkozásra késztet. 🙂

M.F.

“ Nekem teljes volt, az utamra kerültem. Néha még le-lekap a kerék, de vissza tudom kormányozni magam. 🙂

D.D.

Erre a programra csak előzetes telefonos beszélgetés után tudsz jelentkezni

• 30 perc, ami csak rólad szól.

• Teljesen ingyenes, nem kötelezed magad ezzel semmire.

• Nem akarok neked eladni semmit. Csak akkor kínálom fel, hogy dolgozzunk együtt, ha úgy látom, tudnánk is együtt dolgozni, elszánt vagy-e, és tényleg komolyan gondolod, és el tudsz köteleződni a változásod mellett.

• Döntsd el, hogy méltó vagy-e egy jobb életre, egy könnyedebb életre, mert ha igen, mert már eleged van abból, hogy másokért élj és mások mondják meg, hogy mit dolgozz, mit tegyél, mit gondolj, és most már a sarkadra állnál, akkor foglalj le egy időpontot , és várlak szeretettel a segítő beszélgetésre.

• Ha itt vagy még, biztos vagyok benne, hogy te az vagy, aki tenni szeretne magáért, és remélem, úgy érzed, ez most egy olyan alkalom, amit érdemes megragadni.

• Ez a 30 perces beszélgetés pont azt a célt szolgálja, hogyha megvan benned az elszántság és lendület az új felé, akkor meg tudod tenni az első lépést, vagyis a beszélgetés lefoglalását a változásod felé.

• Ezen a konzultáción azon leszek, hogy minél jobban megértsem a helyzetedet, kihívásaidat és minél nagyobb tisztánlátást adjak neked azzal kapcsolatban, hogyan tudsz minél gyorsabban és minél hatékonyabban áttörést elérni magadban, hogy olyan életed legyen, amire már nagyon régen  vársz.

FOTÓS ÉS SMINKES SEGÍTŐINK

Itt találkozhatsz még velem:

Copyright @ 2021 - All Rights Reserved

Terms of Use • Privacy Policy

 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Eletmendala-papp Edina provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business and otherwise. Please understand my results are not typical, the average person who buys any marketing information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of Eletmandala-Papp Edina. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.