AZ ÖNBECSÜLÉS MŰVÉSZETE
6 hónapos online kurzus

Az önbecsülés alapjait tanulhatod meg itt és gyakorlatok által észrevétlenül tudod majd ezeket beépíteni a napjaidba, hogy magabiztos és elégedett legyél magaddal és az életeddel. 

Az önbecsülés
Önmagadra vonatkozó értékítélet, amely azt mutatja, hogy tudatában vagy saját emberi méltóságodnak, szellemi, erkölcsi értékednek. Ez egy lelki magatartás, jellemvonás vagy saját magadhoz való hozzáállás.

HAT FONTOS MÉRFÖLDKÖVE VAN AZ ÖNBECSÜLÉSNEK, EZEKET FOGJUK EGYENKÉNT KÖRÜLJÁRNI ÉS HETI FELADATOKKAL MINDENNAP BEGYAKOROLNI

1. TUDATOSSÁG

A tudatosság azt jelenti, hogy a gondolataidnak és a cselekedeteidnek  ismered a miértjeit és pontosan tudod, hogy mit miért teszel, vagy gondolsz.

2. ÖNELFOGADÁS

A második hónapban az önelfogadás lesz a téma, ami azt jelenti, hogy tudod, hogy te ki vagy és ezt éled is és nem küzdesz azért aki nem vagy, viszont változtatsz, ha más szeretnél lenni.

3. FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A harmadik hónapban megtanuljuk, hogy a felelősségvállalás azt jelenti, hogy vállalod, hogy mindenben felelős vagy ami veled történik. Bármilyen furcsán is hangzik. Így viszont van ráhatásod arra, hogy a dolgokat megváltoztasd körülötted.

4. ÖNÉRVÉNYESÍTÉS

A negyedik hónap témája az lesz, hogy hogyan érvényesítsd önmagadat anélkül, hogy ezzel mások fölé helyeznéd magad, vagy megbántanál másokat.

5. CÉLTUDATOSSÁG

Az ötödik hónapban a céltudatosságot tűzzük ki célnak, mert kimondható, hogy a céltudatos emberek boldogabbak és energikusabbak mint a céltalanok.

A céltalan ember számára a külső tényezők akadályok, a céltudatosaknak pedig erőforrások, vagy lehetőségek.

6. HITELESSÉG

A hatodik hónapban a belső hangodé lesz a főszerep, ugyanis nagyon fontos az önbecsülés szempontjából, hogy az értékrendszerednek megfelelően beszélj és cselekedj. Így mindig önazonos maradsz és jól fogsz tudni aludni, nem fog kiabálni veled a lelkiismereted.

Papp Edina vagyok, önismereti mindset coach.

Azt tapasztalom, hogy az emberek többsége nagyon önbizalomhiányos, ami arra vezethető vissza, hogy nem érzik magukat elég értékesnek.

Ezért fogtam bele és hoztam létre ezt az online kurzust, hogy ebben segítsek mindenkinek, aki úgy érzi, hogy lenne hová fejlődnie ezen a téren.

Kinek ajánlom ezt a kurzust?

  • - Legfőképp azoknak, akiket akadályoz valamiben az önbizalomhiány.
  • - Ha valaki szeretne több tudatosságot vinni az életébe.
  • - Ha valaki nem tudja, vagy nem meri kifejezni önmagát, mert azt figyeli mások mit gondolhatnak róla.
  • - Ha valaki céltalan, de nem tudott eddig céltudatos lenni, mert fél, vagy bizonytalan azt illetően, hogy meg tudja-e csinálni, mert ha nem, még értéktelenebbnek fogja érezni magát.
  • - Ha valaki úgy érzi, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok és nem tehet semmit.

Hogyan épül fel a kurzus?

> A hónap minden első keddjén 18.30-kor egy online tréning Zoom alkalmazásban.

 

> A hónap minden utolsó keddjén 18.30-kor egy csoportos megbeszélés a tapasztalatokról, nehézségekről, sikerekről játékosan Zoom alkalmazásban.

 

> Minden héten új feladatok email-ben, melyeket napi 10 percben el lehet végezni.

 

> Ez hat hónapon keresztül.

 

> Ha valaki szereti a mondatbefejezős játékokat, az imádni fogja.

 

 

Hogyan lehet jelentkezni?

Úgy, hogy a lap alján regisztrálsz. Ekkor kapni fogsz egy tájékoztató email-t a részletekkel és az első alkalomhoz egy belépő linket a Zoom alkalmazásba.

 

Bármikor el lehet kezdeni a kurzust, mindegy mikor csatlakozol, mert nem egymásra épülnek a témák.

 

Viszont amikor regisztrálsz, csak a következő hónap első keddjére fogsz időpontot kapni, mert onnan indul minden hónapban az adott téma. Hónap közben nem lehet csatlakozni, csak regisztrálni.

 

Mennyibe kerül?

Havonta 10 000 forint.

 

Ezért kapsz

• 1 alkalom 60 perces tréninget

• 1 alkalom 60 perces csoportos beszélgetést

• Hetente érkező feladatokat

• Támogató csoportot a Facebookon

• Visszanézhető tréninget és feladatokat, hogy a saját ütemedben tudj haladni, ha valamiért nem sikerül ott lenned az online  találkozásokon.

 

Befizetési határidő minden hónap utolsó napja.

Szeretnél 6 hónapig egy támogató csoportban dolgozni ezeken a témákon?
Szeretnéd végre egészséges önbecsülésben élni az életedet és sikereket elérni?

Akkor ne habozz, kattints és gyere!
Várlak szeretettel!

Köszönöm szépen, nemsokára érkezik egy email a postaládádba a részletekkel.

Copyright @ 2022 - All Rights Reserved

Terms of Use • Privacy Policy

 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Eletmendala-papp Edina provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business and otherwise. Please understand my results are not typical, the average person who buys any marketing information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of Eletmandala-Papp Edina. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.